Mobil reparation

by | May 3, 2023 | info | 0 comments

Få din telefon som ny med vores reparation services på mobil skærme

En mobilskærm er blandt de grundlæggende dele af en mobil. Det er desuden den følsomme og sarte del med hensyn til skader. Du sandsynligvis evne ægte dette er, især når mobiltelefoner er blevet et behov for næsten alle.

Har du på et eller andet tidspunkt utilsigtet mistet din mobil? Måske misbrugte din ledsager det? Eller på den anden side måske dine taster ridset skærmen op meget markant? På det tidspunkt er du klar over, at udgifter til reparation af mobilskærm kan være usædvanligt høje sammenlignet med mobilens omkostninger. Skærmen er det dyreste stykke af en mobil, og enhver skade på den kan godt være ekstravagant at rette. Forudsat at du forsøger at få beskedne rettelser i nærheden, er der konsekvent fare for dele af lav kvalitet. Ikke desto mindre behøver du ikke stresse over dette længere. Omkostninger til reparation af mobilskærm vil i øjeblikket ikke gider dig, da Telefone har et fast svar til dig.

Hvorfor vælge os?
Vi tilbyder den bedste reparation af mobilskærm. Vores Professionelle bruger kun certificer  dele. Vi sikrer, at intet i din mobil blandes med, da hele rettelsesmålingen er afsluttet før dig. Du kan få din Mobile  hjemme eller på kontoret inden for 25-60 minutter!

Desuden tilbydes alle vores administrationer til reparation af mobilskærme til begrænsede priser. Vi sikrer, at du ikke opdager bedre omkostninger andre steder, især når du tænker på vores 24 måneder reklamationsret. Omkostningerne til reparation af mobilskærm har aldrig været mere rimelige.

Min iPhone er død! Her er den rigtige løsning

Du har en død iPhone, og du ved ikke, hvad du skal gøre.Det oplades ikke engang, når du tilslutter det til en strømkilde! I denne artikel forklarer jeg, hvorfor din iPhone er død, og viser dig, hvordan du løser problemet for godt.

Hvorfor er min iPhone død?

-Der er et par mulige grunde til, at din iPhone er død:
-Det er løbet tør for batteri og skal oplades.
-Softwaren er gået ned, hvilket gør skærmen sort og ikke reagerer.
-Din iPhone har et hardwareproblem, såsom et gammelt, defekt batteri.

På dette tidspunkt kan vi ikke være helt sikre på, at hvorfor din iPhone er død. Jeg ville dog være villig til at satse på, at din iPhone software er gået ned, eller at du har et hardwareproblem, der skyldes vandskader. Trinene nedenfor hjælper dig med at diagnosticere og rette den virkelige grund til, at din iPhone er død!

Oplad din iPhone

Du har sandsynligvis allerede prøvet dette, men tilslut din iPhone til en oplader ved hjælp af et Lightning kabel. Jeg anbefaler at prøve mere end en oplader og et kabel, bare hvis de er ødelagte og forårsager problemet.

 Når din iPhone, opladeren og Lightning kablet fungerer normalt, vises et ikon for lavt batteriniveau eller Apple-logoet på skærmen. Hvis din iPhone-skærm stadig er helt sort efter at have tilsluttet den til en oplader, skal du gå videre til næste trin!

Hard Reset din iPhone
Meget af tiden ser din iPhone død ud, fordi dens software er gået ned og gjort skærmen helt sort. En hård nulstilling vil tvinge din iPhone til pludselig at slukke og tænde igen, hvilket normalt løser en sort eller frossen iPhone-skærm.

Vejen til hård nulstilling af din iPhone varierer afhængigt af hvilken model du har:

iPhone SE eller ældre: Tryk og hold samtidigt på tænd / sluk-knappen og Hjem-knappen. Slip begge knapper, når Apple-logoet vises på skærmen. Din iPhone tændes igen kort tid efter.
iPhone 7: Tryk og hold lydstyrkeknappen nede og tænd / sluk-knappen samtidigt, indtil Apple-logoet vises på skærmen.
iPhone 8 eller nyere: Tryk og slip OP lydstyrkeknappen, tryk derefter på NED lydstyrkeknappen, og slip den, og hold derefter sideknappen nede. Slip sideknappen, når Apple-logoet vises på skærmen.


Hvis den hårde nulstilling genoplivet din døde iPhone, var den aldrig rigtig død til at begynde med! Softwaren på din iPhone styrtede ned og gjorde din iPhone-skærm sort.

Selvom din iPhone fungerer normalt igen, har vi stadig ikke rettet årsagen til problemet. Der er stadig et underliggende softwareproblem, der fik din iPhone til at virke død i første omgang. Følg de næste to fejlfindingstrin i denne artikel for at løse din iPhones softwareproblem!

Hvis en hård nulstilling ikke fik din iPhone …

Vi kan stadig ikke udelukke muligheden for et softwareproblem, selvom en hård nulstilling ikke løste din iPhone. De næste to trin i denne artikel hjælper dig med at sikkerhedskopiere din iPhone og sætte den i DFU-tilstand.

Sikkerhedskopier din iPhone

Du vil gerne gemme en sikkerhedskopi hurtigst muligt, hvis den hårde nulstilling fik din døde iPhone. Hvis der er et mere markant softwareproblem, der forårsager problemer på din iPhone, er dette muligvis din sidste chance for at sikkerhedskopiere det.

Selvom en hård nulstilling ikke løste din iPhone, kan du muligvis stadig sikkerhedskopiere den ved hjælp af iTunes.

Sæt først din iPhone i en computer, der kører iTunes. Åbn iTunes, og klik på iPhone-ikonet i øverste venstre hjørne af applikationen. Klik på cirklen ud for Denne computer, og klik derefter på Sikkerhedskopier nu.

Hvis din iPhone ikke vises i iTunes, kan du ikke sikkerhedskopiere den eller sætte den i DFU-tilstand. Gå videre til reparationsafsnittet i denne artikel for at lære, hvad de næste trin er.

Sæt din iPhone i DFU-tilstand

Når du sætter din iPhone i DFU-tilstand og gendanner, bliver al dens kode slettet og genindlæst. En DFU-gendannelse er den dybeste type iPhone-gendannelse, og det er det sidste trin, du kan tage for fuldstændigt at udelukke et softwareproblem. 

iPhone reparationsmuligheder

Hvis din iPhone stadig er død, er det tid til at udforske dine reparationsmuligheder. Meget af tiden kan vandskader efterlade dig med en død iPhone. Selvom det er mindre sandsynligt, kan din iPhones batteri muligvis være beskadiget eller helt dødt.

Min første anbefaling ville være at oprette en aftale hos din lokale værksted TELEFONE.

0 Comments

Translate »