MacBook reparation

Har du problemer med Apple MacBook? De Mac-certificerede specialister hos Telefone er klar til at løse ethvert problem, der kommer deres vej, både store og små. Vi er de bedste i branchen, fordi vi har delene og værktøjerne til at få din Apple bærbare computer repareret hurtigt og overkommeligt. Hos Telefone løser vi almindelige problemer hver eneste dag på enheder som MacBook Air, MacBook Pro Retina og MacBook Pro.

Express Reparationer2 års garantiKvalificeret og certificeret tekniker

MacBook/computer virker ikke

R

Revnet skærm

TELEFONEs ekspertteknikere har specialiseret sig i reparation af revnet skærm – og ikke kun til mobiltelefoner. Vi reparerer effektivt og billigt ødelagte computerskærme på alle de mest almindelige mærker og modeller.

R

Vandskade

Hvis du har en vandskadet computer, så besøg TELEFONE så hurtigt som muligt. Vores teknikere kan diagnosticere omfanget af skaden og reparere den hurtigt, så du ikke behøver at være uden din computer længe

R

MacBook eller computeropgradering Opgrader

din MacBook eller computer med vores eksperttjenester! Vi er specialister i hardware- og softwareopgraderinger, der leverer førsteklasses ydeevne og pålidelighed til din enhed. Uanset om du har brug for mere lagerplads, hurtigere behandling eller bedre grafik, har vi løsningerne til at få din enhed til at køre som ny. Medvores overkommelige priser og hurtige ekspeditionstider er du tilbage til at bruge din opgraderede enhed på ingen tid! 

R

Langsom ydeevne

Langsom computer? Du kan opleve problemer med dit operativsystem eller anden intern software. TELEFONE kan lokalisere problemet og løse det hurtigt, så din computer kan komme tilbage til at fungere for dig.

R

Dødt batteri

Holder din computers batteri ikke længere en opladning? Hvis din computer ikke oplades eller konstant taber batteristrøm, så kig forbi TELEFONE og lad vores ekspertteam diagnosticere og løse problemet.

R

system crasher / bundkort

Når det kommer til dine digitale enheder, er intet værre end et systemnedbrud. Hvis du oplever den frygtede tomme skærm af en systemfejl, så tag din computer med til TELEFONE for diagnose og estimering af reparationstjenester.

Translate »