iPad Reparation

Hvis du ejer Apple iPad, har en pålidelig iPad-reparation, som du kan stole på, helt sikkert ro i sindet. Når din iPad har brug for alt fra en revnet skærm reparation, reparation af opladningsport, udskiftning af kamera eller udskiftning af batteri, har Telefone dele, værktøjer og erfaring til at få arbejdet gjort rigtigt – hurtigt og problemfrit.

Hos TELEFONE tager vi  iPad meget seriøst. Vi arbejder på alle modeller og har løst næsten alle typer problemer. Fra revnede skærme og ødelagte dock stik til funktionsfejl i hjemmeknapper og mere. Vi får reparationer udført hurtigt, så din iPad er tilbage i dine hænder.

Showing all 32 results

Revnet skærm

R

Revnet skærm

De certificerede teknikere hos TELEFONE tilbyder overkommelige iPad-skærmreparationer, der ofte kan gennemføres inden for samme arbejdsdag. Besøg en af vores bekvemme steder for at få din iPad tilbage til dens korrekte tilstand.

R

Vandskade

Du tager din iPad med overalt, så det er ikke ualmindeligt, at vandskader dæmper din oplevelse. TELEFONE har erfaring med reparation af vandskader og kan med succes genoprette din iPad hurtigt og billigt.

R

Højttaler virker ikke

Hvis lyden på din iPad lyder dæmpet eller ikke fungerer helt, skal du besøge din lokale TELEFONE. Vi har værktøjerne til at reparere eller udskifte dine iPad-højttalere og gendanne din tablet til dens oprindelige tilstand.

R

Intet signal

En iPad uden signal formindsker tablettens muligheder markant. Heldigvis er TELEFONE specialiseret i signalreparationstjenester, der ikke vil efterlade dig uden din yndlingstablet i lang tid.

R

Dødt batteri

Hvis din iPad ikke holder sin opladning så længe som den plejede, kan du have batteriproblemer. Uanset årsagen, kan TELEFONE diagnosticere problemet og fuldføre en vellykket reparation rettidigt.

R

Ødelagte knapper

Hvis du opdager, at knapperne på din iPad ikke fungerer korrekt eller ikke fungerer helt, skal du sørge for at besøge din lokale TELEFONE. Vores reparationsteknikere kan løse problemet hurtigt og billigt.

Translate »