iPhone Reparation

Reparation af iPhone er strålende Indtil de går i stykker. Hvis du nogensinde har været uheldig nok til, at smide din iPhone ned på en fortov. så er det meget muligt at den har lidt en revnet skærm. Havde skærmen brudt så meget, at du kan se delene nedenunder. Du tror måske at du kan leve med en revnet skærm men du vil sandsynligvis se andre problemer udvikle sig hvis skærmen ikke er rettet. Dette skyldes at fugt nu kan komme ind i din iPhone og forårsage flere problemer. Telefone tilbyder hurtig iPhone reparation af skærm reparation, udskiftning af batteri.

Ødelagt iPhone?

R

Revnet skærm

TELEFONs iPhone krakket skærm udskiftning tjenester  services er både hurtige og overkommelige. Faktisk kan et flertal af iPhone-skærmreparationer udføres inden for en hverdag, hvis ikke mens du venter i butikken.

R

Kamera Virker ikke

Hvis dit iPhone kamera ikke fungerer korrekt, så fortvivl ikke! Vi tilbyder reparation af iPhone kameraer. Vores dygtige og certificeret teknikere kan diagnosticere og løse eventuelle problemer med dit iPhone kamera, så du kan tage klare og smukke billeder igen på ingen tid. Kontakt os i dag for at aftale en reparationstid.

R

Vandskade

Hvis din iPhone lider af vandskade, så besøg TELEFONE. Vi udfører en professionel diagnostik for at bestemme omfanget af skaden, rense enheden ud, skylle eventuelle snavs ud og teste i overensstemmelse hermed.

R

Bundkort

Hvis din iPhone oplever problemer som ikke at tænde, tilfældige nedlukninger eller andre uforklarlige fejlfunktioner, kan det være et problem med bundkortet. Vores dygtige teknikere har ekspertisen til at identificere og rette eventuelle bundkort problemer og sikre, at din iPhone fungerer korrekt igen

R

Dødt batteri

Et iPhone batteri, der ikke holder sin opladning, kan lægge en alvorlig dæmper på din produktivitet. Heldigvis udfører TELEFONE professionelle iPhone batteriudskiftninger, så din iPhone kan følge med i din travle livsstil.

R

Ødelagte knapper

Hvis knapper på din iPhone er defekte eller i stykker, kan du regne med, at TELEFONE teknikerne kan få professionel reparation. Vi arbejder hurtigt på at løse problemet, så du aldrig skal være længe uden din iPhone.

Translate »