iPhone 14

by | May 3, 2023 | info | 0 comments

Alt, hvad vi ved om Apple kommende iPhone 14.

iPhone størrelser ændrer sig i 2022, og Apple fjerner den 5,4 tommer iPhone mini, da den viste sig at være upopulær blandt kunderne. Efter at have set et svagt salg af iPhone mini, planlægger Apple at fokusere på større iPhone størrelser til deres flagskibsenheder fremover, og vi forventer at se en 6,1-tommer iPhone 14, en 6,1-tommer iPhone 14 Pro, en 6,7-tommer iPhone 14 (Max eller Plus) og en 6,7-tommer iPhone 14 Pro Max. Bemærk, at der ikke kommer nogen 5,4 tommer iPhone 14 mini i år.

Siden 2017 har iPhones med Face ID haft et hak foran til at rumme alt det nødvendige udstyr til ansigtsscanning, men det vil ændre sig med lanceringen af iPhone 14. 2022 iPhone 14 Pro modellerne forventes at eliminere hakket i fordel for et nyt design. Rygter var overalt i et stykke tid, men det ser ud til, at Apple vil gå med en kombination af en cirkulær huludskæring til kameraet parret med en pille formet udskæring til at huse nøgle Face ID komponenter, med de to huller kombineret i en enkelt lang pille formet udskæring ved hjælp af software. Dette nye design vil være begrænset til Pro modellerne, og de mere overkommelige iPhone 14 modeller vil fortsat have en standard.

Nye iPhone inkluderer altid kamera forbedringer, og iPhone 14 er ingen undtagelse. Pro iPhone modellerne forventes at få 48 megapixel-kameraer og 8K video optagelses muligheder, men disse funktioner vil ikke være tilgængelige på standard iPhone 14 modeller. Apple arbejder også på forbedringer af tele objektivet og Ultra Wide objektivet, igen begrænset til Pro modellerne, men der kan også være noget ny funktionalitet til de almindelige iPhone 14 modeller.

Naming

det blev antaget, at Apple ville navngive den 6,7 tommer iPhone 14, der er under arbejde, “iPhone 14 Max” for at matche navnet “Pro Max”, der er blevet brugt i flere år nu. Vi regnede med iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max.

Som det viser sig, kan Apple gå i en anden retning. Rygter tyder nu på, at den 6,7 tommer standard iPhone 14 i stedet vil blive kendt som “iPhone 14 Plus”, hvilket vil adskille den fra iPhone 14 Pro Max og sandsynligvis ville være mindre forvirrende for dem, der ikke er bekendt med iPhone serien.
Hvis nøjagtigt, kan vi regne med at få 6,1 tommer iPhone 14, 6,7 tommer iPhone 14 Plus, 6,1 tommer iPhone 14 Pro og 6,7 tommer iPhone 14 Pro Max.

No notch and new Face ID hardware design (Pro only)

For i hvert fald nogle af iPhone 14 modellerne, nemlig Pro-modellerne, arbejder Apple på at fjerne det hak, der rummer den nødvendige hardware til Face ID. Hakket var en kontroversiel designbeslutning, da det blev introduceret i 2017, og siden da har det ændret sig lidt med undtagelse af størrelses justeringen med iPhone 13.

iPhone 14

Apple planlægger at gøre indikatorlysene “meget lysere end resten af skærmen”, og de vil være synlige, selv når det er solskin udenfor, og skærmen har maksimal lysstyrke. Det overordnede udseende vil meget ligne det grønne indikatorlys, der vises på Mac, når web kameraet er aktiveret.
Standard iPhone 14 modellerne vil ikke have dette nye design og vil fortsat have et hak som iPhone 13 modellerne.

ProMotion Display

Der var tidlige iPhone 14 rygter, der tydede på, at alle fire iPhone 14 modeller, der kommer i 2022, kunne tilbyde ProMotion skærme med opdaterings hastigheder op til 120 Hz, men det ser ud til, at det ikke kommer til at ske.
Apple vil sandsynligvis begrænse ProMotion teknologien til iPhone 14 Pro modellerne, et skridt, som skærm analytiker Ross Young tilskriver manglende tilgængelighed af de nødvendige skærme. Young har gjort det klart, at han mener, at 120Hz opdaterings hastigheder forbliver en iPhone 14 Pro funktion. Always-on skærm teknologi forventes også at blive introduceret som en eksklusiv iPhone 14 Pro og Pro Max.

Body Design

iPhone 14 modellerne forventes at ligne iPhone 13 modellerne med det samme flade kantede design. Apple ville introducere et tykkere chassis uden bag kamera bump og runde lydstyrke knapper, men hans oplysninger ser ud til at have været forkerte baseret på senere rygter og delelækager.

Påståede gengivelser, der afbilder iPhone 14 modellerne, dukkede op i marts, og gengivelserne tyder på, at standard iPhone 14 modellerne ikke vil have nogen designændringer, og de har det samme udseende som iPhone 13 modellerne. Der vil være et standard hak sammen med nøjagtig samme kamera bump på bagsiden med det diagonale kamera layout.

Size Options

Der vil ikke være nogen 5,4 tommer iPhone i 2022, fordi Apple gør op med “mini” linjen efter et svagt salg. iPhone 13 mini bliver den sidste af mini telefonerne, og fremover forventes Apple at fokusere på større iPhones.

Vi forventer en 6,1 tommer iPhone 14, en 6,1-tommer iPhone 14 Pro, en 6,7 tommer iPhone 14 Max og en 6,7 tommer iPhone 14 Pro Max, hvor den større 6,7 tommer iPhone erstatter minimodellen.

Colors

iPhone 14 og iPhone 14 Pro kunne komme i lilla, ifølge et ubekræftet rygte. Selvom det ikke er bekræftet, tyder rygtet på, at både iPhone 14 og iPhone 14 Pro modellerne vil være tilgængelige i en lilla nuance, der har en unik finish, der skifter tone baseret på lysforholdene.
Apple har tidligere brugt den samme farve til standard iPhone og Pro modellerne, men typisk i forskellige nuancer, så det kunne være det, vi ser i 2022, hvis det lilla rygte er korrekt. Det forlyder, at iPhone 14 og 14 Max er tilgængelige i sort, hvid, blå, rød og lilla, mens iPhone 14 Pro og Pro Max angiveligt kommer i grafit (muligvis midnat), guld (muligvis stjernelys), sølv og lilla. Sierra Blue skærmen til Pro iPhone modellerne forventes at blive udgået.

Lightning Port

Der har været rygter om, at Apple sigter mod at fjerne Lightning porten fra iPhone for et portløst design med opladning udført over MagSafe, men det er ikke klart, om den teknologi vil blive introduceret med 2022 iPhone modellerne.
I det mindste nogle af de kommende iPhones vil fortsat have en Lightning port.

Camera Technology

iPhone 14 Pro og Pro Max modellerne vil se betydelige kameraforbedringer, men standard iPhone 14 modellerne vil også få en håndfuld nye funktioner.

Bredt kamera
iPhone 14 Pro og Pro Max forventes at se bemærkelsesværdige kameraforbedringer, hvor Apple introducerer et Sony-lavet 48 megapixel Wide kamera med Focus pixels og pixel binning til at erstatte det nuværende 12 megapixel Wide kamera, der bruges i iPhone 13 Pro og Pro Maks.

Desværre vil 48-megapixel objektivet være begrænset til iPhone 14 Pro modellerne, hvor standard iPhone 14 modeller forventes at få en standard 12 megapixel kameralinse, der i funktionalitet ligner 12 megapixel objektivet, der bruges i iPhone 13 modellerne .

Front kamera
Alle iPhone 14-modeller, der kommer i år, forventes at have et opgraderet frontkamera med en bredere f/1.9-blændeåbning og autofokusfunktioner. En bredere blænde ville lade mere lys passere gennem objektivet for at nå sensoren for skarpere, skarpere billeder og forbedret dybdeskarphed. Autofokusforbedringerne ville styrke fokusjusteringer under videoopkald.

Ultravid linse
Med iPhone 13 Pro modellerne introducerede Apple en forbedret seks elements Ultra Wide linse , hvor disse forbedringer forventes at komme til standard iPhone 14 modellerne.

No Physical SIM Slot

iPhone 14 modellerne kan lanceres uden en fysisk SIM slot, hvor Apple går over til et eSIM kun design. Apple råder angiveligt store amerikanske luftfartsselskaber til at forberede sig på lanceringen af eSIM kun smartphones inden 2022, hvilket tyder på, at nogle iPhone 14 modeller kan være de første, der kommer uden en SIM slot.

Med iPhone 13 leverede Apple nogle modeller uden et nano-SIM i kassen, hvor mobilabonnementer i stedet kunne aktiveres ved hjælp af eSIM. Et eSIM giver mulighed for at tilføje mobilabonnementer til en enhed uden brug af et nano SIM.

eSIM funktionalitet er ikke tilgængelig i alle lande, så iPhone, der sælges i nogle områder, skal fortsat tilbyde en nano SIM slot. I lande, hvor en SIM fri iPhone er tilgængelig, kan den være valgfri, hvor forbrugerne stadig kan vælge en version med SIM. Der er mere end 60 lande, der understøtter eSIM, med en liste tilgængelig på Apple websted.

Foldable iPhone

Længere i fremtiden kan Apple potentielt introducere en form for foldbar iPhone, baseret på forskellige rygter og patenter, som virksomheden har offentliggjort, samt konkurrence fra virksomheder som Microsoft og Samsung, der har udviklet foldbare smartphones.

0 Comments

Translate »