Slide
Miljø og Elektronik

Reparer din smartphone, kast den ikke ud
Vi er måske ikke klar over, at dette affaldshåndterings MANTRA ordnes efter fordele for miljøet. Reparation af din beskadigede elektronik er det mest miljøbevidste valg, fordi det reducerer det samlede affald, der ender i vores lossepladser.
Vi støtter stærkt at holde brugt elektronik ude af lossepladser for at genvinde materialer og reducere miljøpåvirkningen og energibehovet fra minedrift og fremstilling. Elektronik er fremstillet af værdifulde ressourcer, såsom ædle metaller, kobber og konstrueret plast, som alle kræver betydelig energi til forarbejdning og fremstilling. På din computer, bærbare computer eller smartphone skal du overveje at reparere hardwaren i stedet for at købe et helt nyt produkt
Reparer din smartphone eller tablet til disse miljømæssige fordele:
Reducerede drivhusgasemissioner – Mindre produktion af fulde elektroniske enheder betyder lavere fabriksemissioner (mindre CO2-fodspor).
Reduceret forurening – Elektroniske enheder inkluderer farlige kemikalier som bly, nikkel, cadmium, kviksølv og arsen. Reparation af din smarte enhed holder de giftige kemikalier ude af affaldsstrømmen i længere tid.
Energibesparelser – Fremstilling og endda genbrug af smartphones og tablets kræver betydeligt mere energi end reparation af ødelagte.
Ressourcebeskyttelse – Udvinding af færre råmaterialer fra jorden hjælper med at lindre miljøpåvirkningen af den nye produktions fremstillingsproces.
Hvis I har brug for at reparere din Mobil, tablet eller MacBook, I kan besøge en professionel TELEFONE butik på Østerbrogade 134, 2100 Københahn Ø eller Besøge os på www.telefone.dk. Det er den miljøbevidste ting at gøre.Læs mere