FAQ(ofte stilte spørsmål)

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, eller hvis dit spørgsmål ikke er blevet besvaret fuldt ud, kan du kontakte os .

Vores eksperter er klar til at besvare dit spørgsmål.

Vi accepterer gerne walk-in-kunder til reparation af smartphones. Vi ved, ulykker sker, og vi ved, hvor vigtigt din enhed er for din rutine. Ingen tidbestilling er nødvendig, I kan  bare kom ind.

Dette afhænger af enhedens mærke og model (se priser her) Telefone butik vil kunne citere dig på priser, hvis du ikke kan finde den på hjemmesiden.

Vi er eksperter inden for mobil reparation, reparation af iPad / tablets, MacBook-reparationer. iMac-reparationer. Hvis din enhed er beskadiget og ude af garanti, løser vi det for dig, hvis enheden kan repareres. .

Prisoverslaget inkluderer både reservedele og arbejdskraft.

Når du har fjernet din enhed fra væsken, skal du tørre ydersiden af telefonen og være forsigtig med ikke at trykke på nogen knapper. Fjern om muligt batteriet for at mindske sandsynligheden for en kortslutning.
Medbring din væskeskadede genstand til Telefone butik, så overtager vi med glæde derfra!

Typisk har vi en succesrate på vandskadereparation på 75%-80% procent.

Bare rolig, du kan komme i vores butik eller booke din reparation online, vi henter din enhed GRATIS, og så foretager vi en diagnose af din enhed, der giver os mulighed for at definere problemet med din smartphone.

Ja! Hvis du vil have sikkerhedskopiere data, der er gemt på din enhed, er du kommet til det rigtige sted! Telefone.dk-teknikere tilbyder sikkerhedskopiering af data, datagendannelse og dataoverførselstjenester for at sikre, at du ikke mister noget af det.

Det typiske mobiltelefonbatteri begynder at blive dårligere efter 400 opladningscyklusser. Den gennemsnitlige bruger når dette punkt efter 1-2 års regelmæssig brug. Vores teknikere på Telefone.dk kan se på din telefon og estimere omkostningerne og tidspunktet for reparationen. Du kan medbringe den direkte til Telefone-butikken til en walk-in-reparation.

Hvis din telefon ikke oplades helt, skal du kontrollere, om porten er løs eller snavset. Hvis det er løst eller snavset, har du sandsynligvis brug for en udskiftning af opladningsporten. Hvis en aux-ledning kan tilsluttes ordentligt, oplever du sandsynligvis et batteriproblem.

Hos Telefone reparerer vi dagligt mobiltelefoner.Vi er specialiserede i:

iPad reparation
iPod reparation
iPhone reparation
Samsung reparation
Motorola reparation
Blackberry reparation
OnePlus-reparation
Nokia Reparation
Huawei reparation
Macbook reparation
iMac reparation
& så meget mere!

Ældre enheder har været kendt for at bremse, hvis der er installeret en nylig softwareopdatering, fordi telefonens hardware ikke er udstyret til at understøtte de nye funktioner i operativsystemet. 
kom forbi telefone butik, vores ekspert vil meget gerne hjælpe dig med dette problem,

En mobiltelefon kan blive død af flere grunde:

Hvis mobiltelefonen falder ned på gulvet eller på en hård overflade.
Hvis mobiltelefonen bliver våd eller falder ned i regn eller vand eller problem ligger i bundkort.vores eksperter er meget specialiserede i at løse dead mobile problemer.

Nogle gange har vi for travlt enten på arbejde eller hjemme, men du behøver ikke være bekymret Telefone er altid klar til at betjene sine kunder på sit bedste
JA, vi giver vores kunder GRATIS afhentning og levering fra hjem og arbejdsplads i visse områder: København k, København Ø, Nordhavn, Hellerup, Charlottenlund, Emdrup, Gentofte og Klampenborg.
fra afhentning til reparation og derefter aflevering, er vores teknikere meget gode til at reparere IN-TIME, hvilket betyder, at du får din enhed tilbage inden for 1 time – 3 timer afhængigt af årsagen.

du kan også bestille GRATIS online Afhentning på vores hjemmeside https://telefone.dk/afhentning/

I kan betale med disse

  • Visa/Dankort
  • MasterCard
  • MasterCard Debit
  • Visa Elektron
  • MobilePay
  • Kontant

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, eller hvis dit spørgsmål ikke er blevet besvaret fuldt ud, kan du kontakte os

Vores eksperter er klar til at besvare dit spørgsmål.